Dërgoni lule në Shqipëri, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Rreth Nesh

Floragest është kompania shqiptare (shoqëri) e tregtisë online të luleve dhe bimëve që është pjesë e një grupi ndërkombëtar lider në Itali për shërbime ndaj luleshitësve.

Luleshitësit që bëjnë pjesë në organizatë zgjidhen për përgatitjen, profesionalizmin dhe seriozitetin e tyre.

Shkolla jonë e luleshitësve shqiptarë https://www.shkollaeluleshitesveshqiptare.al/ gjithashtu kryen trajnime profesionale gjithashtu për të garantuar shërbimin më të mirë online për dërgesën e luleve në Shqipëri.

Ju mund të dërgoni lule në Shqipëri duke i blerë ato direkt në dyqanin tonë online dhuronjelule.com.

Ne jemi përgjegjës për të garantuar cilësinë më të lartë të luleve dhe bimëve që luleshitësit tanë blejnë çdo ditë, sigurinë e një përgatitjeje artistike dhe profesionale të buqetës me lule, të kompozimeve të luleve.

Në dyqanin tonë online ju do të gjeni një shumëllojshmëri të madhe të imazheve të buqetave me lule të freskëta, kompozimeve të luleve, bimë të gjelbra dhe të lulëzuara apartamentesh për ditëlindje, ceremoni, dasma, lindje, ngjarje.

Dergesa në shtëpi e luleve dhe bimëve në Shqipëri buqeta me lule do t'i dorëzohet marrësit me përpikmëri dhe konfidencialitet siç kërkohet.

Disa nga produktet e dërguara në shtëpi.