Dërgoni lule në Shqipëri, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Buqetë ngjyrë e errët e lehtë

Buqetë elegante me lule të ndryshme të llojeve të ndryshme, me kontraste ngjyrash, e paketuar.
Ju mund të zgjidhni një shumë të ndryshme nga ajo e propozuar.
Madhësia dhe lulet do të korrespondojnë me çmimin e zgjedhur.
Buqeta gjithmonë do të jetë e paketuar me letër ose materiale të ngjashme dhe me fiongo me ngjyrë, sipas ndjeshmërisë së luleshitësit dhe sipas përdorimit lokal.
Buqeta do të dorëzohet nga luleshitësi direkt tek marrësi.
Ju mund të vendosni kërkesa të veçanta në shënimet në fund të porosisë.
cod. 626 Buqetë me lule të ndryshme me kontrast, e paketuar.
  € 25,00 Sasia:

cod. 201 Buqetë Standart me lule të ndryshme me kontrast, e paketuar.
  € 30,00 Sasia:

cod. 202 Buqetë Premium me lule të ndryshme me kontrast, e paketuar.
Duke filluar nga €
Sasia:

Në realizimin e buqetës ne marrim përsiper të përdorim lule dhe bimë cilësore dhe do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të pasqyruar produktin e zgjedhur për sa i përket formës, përmbajtjes dhe ngjyrave. Megjithatë lejohen zëvendësimet e një ose më shumë elementeve për shkak të vështirësive në gjetjen e tyre në treg dhe shkatërrimit të produktit. Këto zëvendësime konsiderohen të pranuara nga blerësi porositës me kusht që produkti të ofrojë të paktën të njëjtin raport cilësi / çmim. Gjithmonë mund të na kontaktoni për të rënë dakord për atë që mendoni se është e nevojshme.