Dërgoni lule në Shqipëri, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Buqetë e gjatë me trëndafila të kuq

Buqetë e gjatë e përbërë nga trëndafila të kuq të zgjedhjes së parë, të paketuara sipas përdorimit lokal.
Ju mund të zgjidhni numrin e dëshiruar të trëndafilave me çmimin përkatës.
Buqeta gjithmonë do të jetë e paketuar me materiale jeshile, me letër ose materiale të ngjashme dhe me fiongo me ngjyrë, sipas ndjeshmërisë së luleshitësit dhe sipas përdorimit lokal.
Buqeta do të dorëzohet nga luleshitësi direkt tek marrësi.
Ju mund të vendosni kërkesa të veçanta në shënimet në fund të porosisë.

Ky produkt shitet me copë, duke zgjedhur numrin do të ndryshojë rrjedhimisht importi i buqetës

kod.. 209 Trëndafila të gjatë zgjedhja e parë, të përbërë nga numri i trëndafilave.
Shuma € 12,00 Nr. i luleve:


Në realizimin e buqetës ne marrim përsiper të përdorim lule dhe bimë cilësore dhe do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të pasqyruar produktin e zgjedhur për sa i përket formës, përmbajtjes dhe ngjyrave. Megjithatë lejohen zëvendësimet e një ose më shumë elementeve për shkak të vështirësive në gjetjen e tyre në treg dhe shkatërrimit të produktit. Këto zëvendësime konsiderohen të pranuara nga blerësi porositës me kusht që produkti të ofrojë të paktën të njëjtin raport cilësi / çmim. Gjithmonë mund të na kontaktoni për të rënë dakord për atë që mendoni se është e nevojshme.