Dërgoni lule në Shqipëri, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Ju mund të blini online për dërgesën në shtëpi të luleve, bimëve, buqetave, trëndafilave, luleve për tavolinë, kompozimeve të luleve, kompozimeve funerale me lule të freskëta dhe artificiale, edhe brenda ditës.

Stafi i Floragest ju mirëpret.

dhuronjelule.com është dyqani ynë online i luleve në. Si staf jemi të njohur dhe të vlerësuar për cilësinë e luleve të blera çdo ditë, te paketuara në mënyrë elegante në buqeta me lule të freskëta, në kompozimet e luleve, në dekorimet dhe kompozimet me lule për dasma, evente, vendndodhje. Në dyqanin online ju do të gjeni gjithashtu bimë lulesh dhe bimë të gjelbra apartamentesh.

Na telefononi në numrin +355676047833 (edhe whatsapp) orari 8.30 – 18.30 për të rënë dakord për nevoja të veçanta.

Buqetë me trëndafila të kuq.

Buqetë me trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 120,00
Buqetë me 100 trëndafila të kuq.

Buqetë me 100 trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 210,00
Flower Box me 100 trëndafila të kuq.

Flower Box me 100 trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 250,00
Flower Box me 200 trëndafila të kuq.

Flower Box me 200 trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 470,00
Flower Box me 300 trëndafila të kuq.

Flower Box me 300 trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 600,00
Buqetë me trëndafila të kuq

Buqetë me trëndafila të kuq

Duke filluar nga: € 32,00
Buqetë me trëndafila të kuq

Buqetë me trëndafila të kuq

Duke filluar nga: € 52,00
Buqetë me trëndafila të bardhë

Buqetë me trëndafila të bardhë

Duke filluar nga: € 32,00
Buqetë me trëndafila rozë

Buqetë me trëndafila rozë

Duke filluar nga: € 32,00
Buqetë me trëndafila të verdhë

Buqetë me trëndafila të verdhë

Duke filluar nga: € 32,00
Buqetë me trëndafila blu

Buqetë me trëndafila blu

Duke filluar nga: € 35,00
Buqetë me trëndafila blu

Buqetë me trëndafila blu

Duke filluar nga: € 25,00
Buqetë me tulipanë

Buqetë me tulipanë

Duke filluar nga: € 30,00
Buqetë me trëndafila të ndryshëm

Buqetë me trëndafila të ndryshëm

Duke filluar nga: € 35,00
Buqetë me trëndafila të kuq

Buqetë me trëndafila të kuq

Duke filluar nga: € 30,00
Buqetë me trëndafila të ndryshme

Buqetë me trëndafila të ndryshme

Duke filluar nga: € 30,00
Buqetë me lule mikse

Buqetë me lule mikse

Duke filluar nga: € 25,00
Buqetë lulesh të bardha

Buqetë lulesh të bardha

Duke filluar nga: € 25,00
Buqetë lulesh me trëndafila dhe gerbera

Buqetë lulesh me trëndafila dhe gerbera

Duke filluar nga: € 25,00
Buqetë ngjyrë e errët e lehtë

Buqetë ngjyrë e errët e lehtë

Duke filluar nga: € 30,00
Buqetë me gerbere

Buqetë me gerbere

Duke filluar nga: € 25,00
Buqetë me lule ngjyrë të lehta

Buqetë me lule ngjyrë të lehta

Duke filluar nga: € 25,00
Buqetë luledielli

Buqetë luledielli

Duke filluar nga: € 30,00
Flower Box me lule mikse me tullumbace.

Flower Box me lule mikse me tullumbace.

Duke filluar nga: € 55,00
Flower Box me trëndafila dhe orkide

Flower Box me trëndafila dhe orkide

Duke filluar nga: € 80,00
Flower Box me trëndafila.

Flower Box me trëndafila.

Duke filluar nga: € 185,00
Flower Box me trëndafila.

Flower Box me trëndafila.

Duke filluar nga: € 72,00
Flower Box me trëndafila të ndryshëm

Flower Box me trëndafila të ndryshëm

Duke filluar nga: € 45,00
Flower Box me lule mikse

Flower Box me lule mikse

Duke filluar nga: € 32,00
Flower Box me tulipanë

Flower Box me tulipanë

Duke filluar nga: € 45,00
Zarf me trëndafila të ndryshëm

Zarf me trëndafila të ndryshëm

Duke filluar nga: € 35,00
Zarf me lule mikse

Zarf me lule mikse

Duke filluar nga: € 25,00
Zarf me trëndafila rozë

Zarf me trëndafila rozë

Duke filluar nga: € 35,00
Kompozim me lule të bardha në shportë

Kompozim me lule të bardha në shportë

Duke filluar nga: € 40,00
Kompozim me trëndafila të kuq në shportë

Kompozim me trëndafila të kuq në shportë

Duke filluar nga: € 35,00
Kompozim me lule mikse në shportë

Kompozim me lule mikse në shportë

Duke filluar nga: € 45,00
Bimë phaleonopsis

Bimë phaleonopsis

Duke filluar nga: € 25,00
Bimë phaleonopsis

Bimë phaleonopsis

Duke filluar nga: € 25,00
Bimë phaleonopsis

Bimë phaleonopsis

Duke filluar nga: € 25,00
Bimë phaleonopsis

Bimë phaleonopsis

Duke filluar nga: € 35,00
Bimë Anthurium

Bimë Anthurium

Duke filluar nga: € 25,00
Bimë Spathiphyllum

Bimë Spathiphyllum

Duke filluar nga: € 25,00
Bimë jeshile

Bimë jeshile

Duke filluar nga: € 20,00
Buqetë funerali me lule të bardha.

Buqetë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 20,00
Buqetë funerali me lule të bardha.

Buqetë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 25,00
Buqetë funerali me lule të bardha.

Buqetë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 20,00
Kurorë funerali me lule të bardha.

Kurorë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 50,00
Kurorë funerali me lule të bardha.

Kurorë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 100,00